Newomij Vastgoed

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS - februari 2019 

Op 1 juli 2019 wijzigt de naam Huurwel in Newomij Vastgoed. Huurwel is altijd een 100% dochteronderneming van Newomij geweest. De organisatie van onze onderneming blijft gelijk, alleen het uiterlijk wijzigt. Hieronder treft u mogelijke vragen aan met daarbij het antwoord. Mocht uw vraag hier niet bij staan, stuur dan een e-mail naar communicatie@newomij.nl en u ontvangt binnen twee werkdagen een reactie. Of neem contact op met uw contactpersoon, wij staan u graag te woord!

WhatsApp Image 2019-02-12 at 11.44.47

Q: Waarom verandert Huurwel naar Newomij Vastgoed?
A: Met de samenvoeging van alle onderdelen van het Newomij-concern, zorgen wij ervoor dat de dienstverlening richting onze klanten nog efficiënter verloopt. Wij verwachten de samenwerking en synergie tussen onze diverse activiteiten te vergroten.

Q: Wat verandert er voor mij?
A: Voor u als klant/relatie wijzigt er niets. De organisatie blijft gelijk, alleen het uiterlijk wijzigt.

Q: Moet ik de tenaamstelling doorgeven aan mijn bank t.b.v. de periodieke overboeking?
A: Ja, graag zo snel mogelijk doorgeven aan uw bank. Als u een SEPA machtiging aan ons heeft afgegeven, dan hoeft u niets te doen.

Q: Komen mijn e-mailberichten aan?
A: In 2019 wordt alle e-mail automatisch doorgestuurd. U wordt vriendelijk verzocht om achter het @-teken newomij.nl te hanteren in plaats van huurwel.nl.

Q: Komt mijn post aan?
A: Ja, ons post- en bezoekadres blijft ongewijzigd. U wordt vriendelijk verzocht om deze naam aan te passen in uw administratie.

Q: Per wanneer is de naamswijziging actief?
A: Per 1 juli 2019 ontvangt u alle correspondentie via Newomij Vastgoed. U wordt vriendelijk verzocht om deze naam aan te passen in uw administratie.

Q: Wat is de betekenis van Newomij?
A: Newomij (spreek uit als n-ee-w-oo-mij) is een samenstelling van Nederlandsche Woningfinanciering-Maatschappij, de naam ten tijde van de oprichting in 1958.

Nieuwe e-mailadressen:

info@newomij.nl

verhuur@newomij.nl

tb@newomij.nl

huurincasso@newomij.nl

kantoren@newomij.nl