Newomij Vastgoed

Mezzo verhuist naar Sparrenheuvel Offices - 19 juli 2018

Newomij heeft het genoegen Mezzo, de landelijke vereniging voor mantelzorgers, als nieuwe huurder welkom te heten in Sparrenheuvel Offices te Zeist.
DJI_0147 

Partijen hebben met bemiddeling van Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting en Cushman & Wakefield een langjarige huurovereenkomst getekend voor ca. 600 m2 kantoorruimte in gebouw 3. Op het parkeerterrein huurt Mezzo 13 parkeerplaatsen en het contract gaat in per 1 januari 2019.  De activiteiten van Mezzo sluiten uitstekend aan bij het karakter van Sparrenheuvel Offices.

Over Sparrenheuvel Offices
Sparrenheuvel Offices bestaat uit een drietal kantoorgebouwen, die zich door hun gebogen vorm zoveel mogelijk richten naar het landelijke karakter van de omgeving. Aan de voorzijde van de gebouwen bevindt zich een parkachtige tuin, met aansluiting op de Driebergseweg; in deze tuin bevindt zich ook een monumentale villa. Het park grenst direct aan het Utrechts Landschap.

Het kantoor is direct gelegen aan een van de belangrijkste verkeersaders van Zeist, de Driebergseweg. Het kantorenpark is uitstekend bereikbaar vanaf de Rijksweg A12 (Utrecht/Arnhem) en de A28 (Utrecht/Amersfoort). Voor reizigers met het openbaar vervoer is het kantorenpark via een busverbinding direct aangesloten op het NS-Station Driebergen/Zeist (afstand ca. 1.600 meter). Het kantorenpark is gelegen tegen het vernieuwde centrum van Zeist, waar zich winkels, restaurants en vergader- en hotelaccommodaties bevinden. Binnen Sparrenheuvel Offices zijn nog enkele kantoorruimtes beschikbaar voor verhuur. www.sparrenheuveloffices.nl

Over Mezzo
Mezzo is de landelijke vereniging die opkomt voor iedereen die belangeloos zorgt voor een naaste. Zij zetten zich met hart en hoofd in voor alle mantelzorgers in Nederland en behartigen hun belangen. Mezzo noemt zich een spin in het web die mensen en organisaties aan elkaar verbindt. Samen met 300 aangesloten organisaties bieden zij informatie, advies en steun aan mantelzorgers. www.mezzo.nl

MEZZO-logo CMYK