Newomij Vastgoed

Nationaal Huidcentrum vestigt zich aan Naarderpoort 2 - 22 augustus 2019

Na een grondige door Newomij Vastgoed begeleide renovatie opent het Nationaal Huidcentrum per 3 september in de Naarderpoort 2A haar deuren.

NaHC_verhuizing-1

In een periode van slechts drie maanden, van eerste bezichtiging tot verhuizing, is het Nationaal Huidcentrum er bij Newomij Vastgoed in geslaagd in te trekken in een bedrijfspand dat aan al hun eisen voldeed.
In deze periode is de ruimte getransformeerd tot een moderne medische kliniek. Ook gedurende de bouwvak is er hard doorgewerkt om dit imposante resultaat te bereiken.
De ruimte bevindt zich op de 1e verdieping en is ruim 450m2 groot.

Over Nationaal Huidcentrum
Het Nationaal Huidcentrum is sinds 2008 dé kliniek voor alle behandelingen op het gebied van huid en haar. Van huidziekten (verzekerde zorg) tot huidverbetering, haartransplantaties, liposucties, tatoeageverwijdering en nog veel meer. www.nationaalhuidcentrum.nl

Over Naarderpoort 2
Op loopafstand van de historische Naardense vesting vind je het bedrijfsverzamelgebouw Naarderpoort 2. Het gebouw bevat naast het Nationaal Huidcentrum ook een Business Center. Een verzamelplek voor huurders met een eigen bedrijfsunit, maar met gedeelde faciliteiten. Sinds de verhuur begin dit jaar gestart is, zijn er nog maar enkele ruimtes beschikbaar.