Newomij Vastgoed

Naarden, 8 november 2016 - Newomij koopt 26 appartementen in Lent

Newomij heeft op 2 november jl. de koopovereenkomst  getekend met Trebbe inzake de  aankoop van 26 appartementen in Lent bij Nijmegen. Trebbe ontwikkelt en realiseert de woningen, naar een ontwerp van Frank Willems Architecten. De aankoop is begeleid door Hans Janssen Garantiemakelaars.
 
 20161107Lent  
 
Het appartementengebouw, met in totaal 26 appartementen en 26 openbare parkeerplaatsen op straatniveau, wordt gerealiseerd in de nieuwe wijk Waalsprong op het Eiland van Laauwik. De appartementen krijgen een oppervlakte van gemiddeld 74m², verdeeld over vijf bouwlagen.

Het plan Waalsprong, Eiland van Laauwik
Waalsprong is het nieuwste stadsdeel van Nijmegen, bestaande uit drie woonkernen. De wijk is tegen de oude dorpskern van Lent aan gebouwd. In deze wijk zijn voornamelijk veel (starters)woningen in het koopsegment gerealiseerd. Daarnaast is er een klein aanbod aan huurwoningen. De onderhavige appartementen bevinden zich in het deelplan Eiland van Laauwik, een mooie groene buurt in Lent. Hier zijn de afgelopen jaren ruime koopwoningen gerealiseerd en woningen voor de sociale huur gebouwd. Met de realisatie van dit appartementencomplex kunnen nu ook mensen op het Eiland van Laauwik terecht voor een appartement in de vrije sector huur.

Over Trebbe
Trebbe is een conceptuele dienstverlenende bouwer. Van planontwikkeling tot en met oplevering en meerjarig onderhoud. Van nieuwbouw tot renovatie in woningbouw en utiliteitsbouw. We werken aan resultaten die voldoen aan de verwachting van onze klanten. De kracht en ervaring van ruim een eeuw bouwhistorie gebruiken wij als fundament voor een toekomst waarin mensen, materialen en hun omgeving in balans zijn. www.trebbe.nl