Newomij Vastgoed

Snelle navigatie

 

Amsterdam: Kuiperbergweg 40

"Kuiperbergweg"

Aan het best bereikbare verkeersknooppunt (A9/A2) van Amsterdam is in het vrijstaande kantoorgebouw aan de Kuiperbergweg 40, in Amsterdam Zuidoost, de eerste verdieping beschikbaar voor de verhuur. Als huurder van deze verdieping beschikt u eveneens over maar liefst 13 (1:24) parkeerplaatsen!

Laatste kantoormeters beschikbaar! Zeer ruime parkeervoorziening!

OmschrijvingAan het best bereikbare verkeersknooppunt (A9/A2) van Amsterdam is in het vrijstaande kantoorgebouw aan de Kuiperbergweg 40, in Amsterdam Zuidoost, de eerste verdieping beschikbaar voor de verhuur.

De ruimte is gelegen op zicht vanaf de snelwegen A2/A9!

U bent van harte welkom om de vernieuwde Kuiperbergweg 40 te komen bekijken. U kunt ons bellen op 035-6917574 om een bezichtiging in te plannen.
BereikbaarheidDe bereikbaarheid per auto is uitstekend! Het gebouw is geleden in de directe omgeving van het verkeersknooppunt A9 en de A2 (Afslag Amsterdam Arena / IKEA). Zie hiervoor ook de foto's.

Ook per openbaar vervoer is het gebouw eenvoudig te bereiken. Op loopafstand bevindt zich een bushalte die de reiziger o.a. verbindt met Amsterdam Bijlmer Arena en Station Holendrecht. Tevens bevindt metrohalte Bullewijk zich op loopafstand.
OppervlakteU kunt beschikken over een eigen kantoorverdieping van ca. 315 m², met zichtmogelijkheid op de snelweg A2/A9. De ruimtes zijn geheel naar eigen wens in te delen.

De verdieping beschikt over een eigen opgang, eigen sanitaire voorzieningen en een eigen pantry.
VerdiepingEerste verdieping
Te huur vanafCirca 315 m² en 13 parkeerplaatsen
ParkeergelegenheidRondom het gebouw is op eigen terrein een ruime afsluitbare parkeervoorziening aanwezig. Als huurder van de eerste verdieping beschikt u over maar liefst 13 parkeerplaatsen!

In collegiale samenwerking met


De Kuiperbergweg 40 is gelegen in Amsterdam Zuidoost.

Aan het laden...

  • Amsterdam: Kuiperbergweg 40

Foto's

  • Amsterdam: Kuiperbergweg 40
  • Amsterdam: Kuiperbergweg 40
  • Amsterdam: Kuiperbergweg 40
  • Amsterdam: Kuiperbergweg 40
  • Amsterdam: Kuiperbergweg 40
  • Amsterdam: Kuiperbergweg 40
  • Amsterdam: Kuiperbergweg 40

Video's

  • Amsterdam: Kuiperbergweg 40

Voor nadere informatie betreffende het opleveringsniveau nodigen wij u graag uit om met ons op locatie het gebouw te bezichtigen.

Aan het best bereikbare verkeersknooppunt van Amsterdam zijn in het vrijstaande kantoorgebouw de laatste meters (ca. 315 m²) beschikbaar voor de verhuur!
StraatOppervlakteVerdiepingAantekeningenBeschikbaarheidPlattegrond
Kuiperbergweg3151e verdieping13 eigen parkeerplaatsen (1:24)Februari 2019
Kuiperbergweg315BGVerhuurd