Newomij Vastgoed

Snelle navigatie

 

Rotterdam: Westersingel 12

"Westersingel"

Rotterdam: Westersingel 12

Representatief zelfstandig kantoorgebouw met ruime parkeergelegenheid, gelegen in het centrum van Rotterdam op loopafstand van het moderne Rotterdam CS aan de fraaie Westersingel.

Volledig verhuurd aan de Metropoolregio Rotterdam Den Haag!

OmschrijvingRepresentatief zelfstandig kantoorgebouw met ruime parkeergelegenheid, gelegen in het centrum van Rotterdam op loopafstand van het moderne Rotterdam CS aan de fraaie Westersingel. De Westersingel is een van de mooiste plekjes van het centrum van Rotterdam. Het kantoorgebouw is volledig verhuurd aan de Metropoolregio Rotterdam Den Haag.
BereikbaarheidHet object is gelegen aan het begin van de Westersingel in Rotterdam Centrum en ligt hierdoor midden in het vernieuwde "Rotterdam Central (Business) District". Het moderne Rotterdam Centraal Station, trams en metrostation Eendrachtsplein zijn allen op loopafstand gelegen. Achter het kantoorgebouw zijn op eigen afgesloten terrein 55 parkeerplaatsen aanwezig en een ruime af te sluiten fietsenstalling.
OppervlakteHet gebouw heeft een totale vloeroppervlakte van ca. 2.460 m², verdeeld over vijf bouwlagen. Naast kantoorruimte beschikt het gebouw over een groot souterrain voor opslag en/of archief.
VerdiepingSouterrain, begane grond, eerste tot en met de vierde verdieping.
ParkeergelegenheidHet object beschikt over ca. 55 parkeerplaatsen, achter het gebouw gelegen op eigen terrein. Op dit terrein is tevens een grote fietsenstalling aanwezig.

Het object is gelegen aan het begin van de Westersingel in Rotterdam Centrum, het object ligt hierdoor midden in het vernieuwde "Rotterdam Central (Business) District". Het vmoderne Rotterdam Centraal Station, trams en metrostation Eendrachtsplein zijn allen op loopafstand gelegen.

Aan het laden...

Foto's

  • Rotterdam: Westersingel 12
  • Rotterdam: Westersingel 12
  • Rotterdam: Westersingel 12
  • Rotterdam: Westersingel 12


Het gebouw heeft een totale vloeroppervlakte van ca. 2.460 m² verdeeld over vijf bouwlagen en is volledig verhuurd aan de Metropoolregio Rotterdam Den Haag.