Newomij Vastgoed

Newomij Vastgoed is lid van Vastgoedmanagement Nederland - 1 maart 2020

Naast Newomij VvE Beheer is Newomij Vastgoed ook lid geworden van VGM NL dé belangenbehartiger voor Vastgoed- en VvE Managers in Nederland.

LogoVGM (1)

Ilse Kaandorp, directeur VGM NL: “Wij zijn verheugd dat na Newomij VvE Beheer ook Newomij Vastgoed, als vastgoedmanagementorganisatie die de vastgoedportefeuille managet van één van de grootste particuliere vastgoedondernemingen van Nederland, zich aansluit bij VGM NL.”

Met dit lidmaatschap bundelt Newomij haar krachten met een vooraanstaande kennisorganisatie en blijven ze bovenop de ontwikkelingen zitten in de vastgoedbranche.
“De Transactiedatabase van VGM NL biedt ons vele voordelen waaronder actuele en waardevolle marktinformatie om goed onderbouwde beslissingen te kunnen nemen ten behoeve van een verantwoorde exploitatie van onze woningportefeuille.”, aldus Remco van de Wetering, Manager Verhuur & Exploitatie.

Over VGM NL
VGM NL is de belangenbehartiger voor vastgoed- en VvE managers in Nederland. Sinds de oprichting in 2009 hebben ca. 100 vastgoedmanagementorganisaties (met in totaal meer dan 3000 medewerkers) zich binnen VGM NL verenigd. Tot de leden van VGM NL behoren zowel grote (internationale) vastgoedmanagementorganisaties als middelgrote en kleine. Deze leden managen (optimale exploitatie), huren en verhuren, in opdracht van (internationale) vastgoedeigenaren, zowel commercieel onroerend goed als woningen en VvE’s. De leden van VGM NL voldoen aan belangrijke criteria op het gebied van deskundigheid, integriteit en professionaliteit. Zie ook www.vgm.nl

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Ilse Kaandorp, VGM NL, 06 10 892 507, i.kaandorp@vgm.nl
Mireille Thakoersingh, Newomij Marketing en Communicatie, 088 639 65 59, communicatie@newomij.nl