Newomij Vastgoed

Snelle navigatie

 

Bunde

Kalverhof 16 t/m 58

Bunde: Kalverhof 16 t/m 58

Beschikbaar: per direct

Bekijk beschikbare objecten

Bunde biedt een prachtige woonomgeving. Het heeft zijn typische dorpse sfeer weten te behouden. Door de jaren zijn rond de kerk diverse wijken ontstaan. De oude boerderijtjes, hoeves, en landweggetjes zijn op unieke wijze opgenomen in de nieuwe bebouwing, waardoor een afwisselend beeld ontstaat. De aanwezigheid van het grote aantal aanwezige voorzieningen, de prima bereikbaarheid en de nabijheid van Maastricht dragen bij aan het wooncomfort in Bunde. De wijk 'De Burcht' kenmerkt zich door aantrekkelijke woningen aan hofjes en mooie straten, hagen en bomen.

De eengezinswoningen aan de Kalverhof zijn onderverdeeld in drie typen. Ze beschikken alle over een voor- en achtertuin, en het grootste deel heeft tevens een garage. Indeling begane grond: woonkamer met halfopen keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, badkamer met bad, douche en tweede toilet. De zolderverdieping is via vaste trap bereikbaar. Hier bevindt zich ook de cv-ruimte met hr-ketel.

ProvincieLimburg
LiggingBunde heeft een hoog voorzieningenniveau: supermarkten, speciaalzaken, scholen en sportaccommodaties zijn in de nabije omgeving aanwezig. De plaats Bunde is erg aantrekkelijk om te wonen vanwege de goede verbinding met Maastricht en de A2. Door de aanwezigheid van een NS-station is Bunde ook met het openbaar vervoer prima bereikbaar.
Bouwjaar1987
Aantal kamers4
Huurprijs€ 915,00
WoonvergunningN.v.t.
TuinJa
ParkeergelegenheidOpenbaar of garage
VerwarmingC.V.-combiketel
EnergielabelB (tussenwoning) en C (hoekwoning)
IsolatieGlas-, vloer-, dak- en gevelisolatie
NutsvoorzieningenGas, elektra en water rechtstreeks via nutsbedrijf

In collegiale samenwerking met

Tijs & Ciryl Makelaardij, tel.nr. 043 - 365 56 55.

Bunde heeft een hoog voorzieningenniveau: supermarkten, speciaalzaken, scholen en sportaccommodaties zijn in de nabije omgeving aanwezig. De plaats Bunde is erg aantrekkelijk om te wonen vanwege de goede verbinding met Maastricht en de A2. Door de aanwezigheid van een NS-station is Bunde ook met het openbaar vervoer prima bereikbaar.

Aan het laden...

Foto's

  • Bunde: Kalverhof 16 t/m 58
  • Bunde: Kalverhof 16 t/m 58
  • Bunde: Kalverhof 16 t/m 58
  • Bunde: Kalverhof 16 t/m 58
StraatKamersHuurprijsTotaalprijsBeschikbaarheidOppervlaktePlattegrond
Kalverhof5€ 915,00€ 915,00IN OPTIE
Kalverhof5€ 915,00€ 915,00Per direct

Kom ik in aanmerking voor deze woning?

U vindt onze huurvoorwaarden en meer informatie over huren bij Newomij Vastgoed op onze informatiepagina's voor nieuwe huurders.

Hoe kan ik op deze woning reageren?

U kunt gebruik maken van de optie 'Interesse in deze woning?' op deze pagina of u vult het reactieformulier voor huurwoningen in.