Newomij Vastgoed

Snelle navigatie

 

Huren

's-Hertogenbosch

Burchtenlaan 54 t/m 184 en Kwartierenlaan 116 t/m 218

's-Hertogenbosch: Burchtenlaan en Kwartierenlaan

's-Hertogenbosch, de hoofdstad van Noord-Brabant, heeft een goede centrale ligging in het zuidelijk deel van ons land en heeft prima verbindingen met openbaar vervoer en snelwegen. De stad staat bekend om haar indrukwekkende historie en sfeer. De binnenstad is voorzien van veel gezellige en sfeervolle winkels. Er worden verschillende topevenementen op sportief en cultureel gebied gehouden, zoals het Bossche carnaval en het internationaal grastennistoernooi in Rosmalen.

Ten noorden van 's-Hertogenbosch vindt u de wijk Maaspoort met vele scholen en diverse mogelijkheden om te winkelen.

Op loopafstand vindt u het winkelcentrum "Maaspoort" aan de Lokerenpassage, een buurthuis, horecabedrijven en diverse sportaccommodaties. Met het openbaar vervoer bent u in ca. 20 minuten in de binnenstad van 's-Hertogenbosch. De bushalte ligt vlakbij.

Het object ligt aan de Noorderplas waar de meeste appartementen op uitkijken, reden waarom dit een zeer geliefd object is.


In collegiale samenwerking met

viermakelaars.nl

073-6215656

Alkmaar

Cornelis Pronklaan 110-188

Alkmaar: Cornelis Pronklaan 110-188

Nabij winkelcentrum "De Hoef", uitvalswegen, het NS-Station en het gezellige stadscentrum van Alkmaar is dit 2-kamer appartement (ca. 87 m²) met fraai uitzicht, ruim balkon en garage gelegen op de 1e verdieping.


In collegiale samenwerking met

Van der Borden Makelaars te Alkmaar, tel.nr. 072-5141000, www.vanderborden.nl.

Alphen aan den Rijn

De Triangel

Alphen aan den Rijn: Thorbeckeplein

Alle faciliteiten die u zou willen zijn er al. Uw boodschappen doet u in de buurt, de winkels zijn om de hoek, diverse scholen en sportvoorzieningen zijn dichtbij en u woont in een prachtige omgeving vlakbij water en groen.

Alle appartementen in De Triangel beschikken over een balkon. De auto kunt u op het gemeenschappelijke binnenterrein parkeren. Vol van gemak en daar gaat het om
bij De Triangel. Genieten!


In collegiale samenwerking met

​Koppes Makelaardij 0172-4345 61

Brochure

Alphen aan den Rijn

La Gare

Alphen aan den Rijn: Aziëlaan

Het appartementencomplex La Gare is gelegen aan de Aziëlaan pal naast het station van Alphen aan den Rijn. Alle denkbare voorzieningen zijn op loopafstand. Er worden in 2016 35 huurappartementen gerealiseerd. De woningen zijn als het ware boven de straat verheven, doordat ze op een 2-laags podium zijn getild. Dit podium biedt plaats aan de parkeergarage en de individuele bergingen.

De woningen zijn allen op het zuiden georiënteerd en hebben een royale buitenruimte in de vorm van een balkon.


In collegiale samenwerking met

Koppes Makelaardij, tel.nr. 0172-434561, www.koppesmakelaardij.nl


Amersfoort

Dorus Rijkersstraat 1 t/m 39 en Henry Dunantstraat 1 t/m 19

Amersfoort: Dorus Rijkersstraat en Henry Dunantstraat

Amersfoort ligt in het midden van Nederland en is daardoor een belangrijk knooppunt van wegen (A1 en A28) en spoor. Dit maakt Amersfoort tot één van de economisch meest vitale steden van Nederland met een grote arbeidsparticipatie. De bereikbaarheid, het aanbod van culturele voorzieningen, het historische stadscentrum en de veiligheid maken Amersfoort tot een aantrekkelijke woonplaats.

Op culinair- en cultureel gebied heeft Amersfoort met ruim 250 café's en restaurants en diverse festivals veel te bieden.


In collegiale samenwerking met

Drenth Makelaars te Amersfoort, tel.nr. 033-4652602. www.drenthmakelaars.nl.


Amersfoort

Parnaskruid 28 t/m 100, Pijlkruid 1 t/m 16, Schorrekruid 1 t/m 14

Amersfoort: Parnaskruid e.a.

De woningen zijn gelegen in de jonge wijk Nieuwland. Een ruim opgezette wijk met brede straten, voldoende parkeergelegenheid en kinderspeelplaatsen. In de wijk, danwel in de nabij gelegen wijken Kattenbroek en Hoogland, zijn veel voorzieningen aanwezig, zoals een winkelcentrum, wijkcentrum, scholen en sportfaciliteiten. Ook het centrum van Amersfoort is goed bereikbaar en de uitvalswegen A1 en A28 zijn in enkele minuten bereikbaar.


In collegiale samenwerking met

Govaert Makelaardij te Amersfoort, de heer H. Drost. Tel.nr. 033-4630950, www.govaert.nl.

Amersfoort

Verdiweg 391 t/m 493, 495 t/m 599 en 601 t/m 683


In collegiale samenwerking met

Op zoek naar een eengezinswoning? In Amersfoort hebben wij ook directe beschikbaarheid in de objecten Dorus Rijkersstraat / Henri Dunantstraat en Parnaskruid / Pijlkruid / Schorrekruid.

Voor onze appartementen aan de Verdiweg werken wij samen met Drenth Makelaars, tel.nr. 033-4652602, www.drenthmakelaars.nl.


Assen

Kloosterveste


In collegiale samenwerking met

Schouten Van der Giezen Makelaars
​www.svdg.nl
050-3180309

Assen

Beunheugte 65 t/m 85, Deelheugte 1 t/m 7 en 14 t/m 28A en Wiemelheugte 1 t/m 11

Assen: Beunheugte, Deelheugte en Wiemelheugte

Assen, de hoofdstad van de gemeente Drenthe, heeft veel te bieden. De gemeente Assen voorziet in lokale, maar ook in regionale behoefte. Er is een ruim en gevarieerd winkelaanbod, goede onderwijsvoorzieningen, een ziekenhuis, een nieuw spraakmakend cultureel centrum, het Drents museum met de recente fraaie uitbreiding. Daarnaast zijn er vele sport- en recreatievoorzieningen. De omgeving van Assen biedt veel natuurschoon.

De ligging aan de A28 en het treinspoor met intercityverbindingen garanderen een goede bereikbaarheid.

De woningen liggen in de geliefde wijk Marsdijk aan de noordkant van Assen, ca. 4 km van het centrum. Marsdijk is een rustige en kindvriendelijke woonwijk. De wijk bestaat hoofdzakelijk uit laagbouw en is gebouwd in de jaren negentig. In het midden van de wijk bevindt zich een winkelcentrum.

In de nabije omgeving zijn scholen, een park, sportvoorzieningen en een kleine jachthaven aanwezig.


In collegiale samenwerking met

Schouten & Van der Giezen, dhr. G. Datema. Telefoon: 050-318 03 09. www.svdg.nl.

Beetsterzwaag

Commissieweg 17 t/m 51 en 53 t/m 87

Beetsterzwaag: Commissieweg 17 t/m 51 en 53 t/m 87

Het perfecte woongenot in mooi Beetsterzwaag.

Weinig Friese landschappen vertonen zoveel afwisseling. Enerzijds zijn er de eeuwenoude bossen, de duinen en de heidevelden, anderzijds het wijdse laagveengebied met aantrekkelijk wisselend landschap. Ook vind u er ondermeer nog de landgoederen van de oude Friese adel bij Beetsterzwaag.

Deze luxe appartementen zijn gesitueerd aan de zuidwestrand van het dorp en liggen aan de rand van een prachtig park met daarin een mooi aangelegde vijver. Het gezellige centrum van Beetsterzwaag ligt op een afstand van slechts 600 meter.
Het totale plangebied ter grootte van ca. 11.000 m² is gevuld met een drietal woongebouwen waarvan 2 in de huursector. Elk gebouw bestaat uit 18 luxe appartementen. Doordat het totaal bebouwde terrein slechts 1.500 m² over voor een gemeenschappelijk park. Hierdoor ontstaat er een unieke plek om te wonen midden in het groen en met schitterend uitzicht.


In collegiale samenwerking met

RMW Makelaars, tel.nr. 0512-541250 
of www.rmwmakelaars.nl.

Bilthoven

Vinkenlaan 9 t/m 9L

Bilthoven: Vinkenlaan

Bilthoven maakt deel uit van de gemeente De Bilt en ligt op ca. 10 km van Utrecht. Het is omgeven door de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en is goed bereikbaar via de A27 en A28.

De woningen liggen in het centrum van het dorp. Diverse sport-, onderwijs- en winkelvoorzieningen liggen op een steenworp afstand.

Met het openbaar vervoer (het treinstation ligt op 3 minuten loopafstand) bent in 10 minuten in het centrum van Utrecht.


Borne

Het Reef 2 - 46

Borne: Het Reef 2 - 46

27 luxe nieuwbouw appartementen verdeeld over 4 verdiepingen, alle voorzien van een tuin of ruim balkon, 2 slaapkamers, een berging en een parkeerplaats. Woonoppervlakte bedraagt 81 m2.


In collegiale samenwerking met

https://www.nieuwwonentwente.nl, tel.nr. 085-2732377 en https://www.euverman.eu, tel.nr. 074-2503222

Bunde

Kalverhof 16 t/m 58

Bunde: Kalverhof 16 t/m 58

Bunde biedt een prachtige woonomgeving. Het heeft zijn typische dorpse sfeer weten te behouden. Door de jaren zijn rond de kerk diverse wijken ontstaan. De oude boerderijtjes, hoeves, en landweggetjes zijn op unieke wijze opgenomen in de nieuwe bebouwing, waardoor een afwisselend beeld ontstaat. De aanwezigheid van het grote aantal aanwezige voorzieningen, de prima bereikbaarheid en de nabijheid van Maastricht dragen bij aan het wooncomfort in Bunde. De wijk 'De Burcht' kenmerkt zich door aantrekkelijke woningen aan hofjes en mooie straten, hagen en bomen.

De eengezinswoningen aan de Kalverhof zijn onderverdeeld in drie typen. Ze beschikken alle over een voor- en achtertuin, en het grootste deel heeft tevens een garage. Indeling begane grond: woonkamer met halfopen keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, badkamer met bad, douche en tweede toilet. De zolderverdieping is via vaste trap bereikbaar. Hier bevindt zich ook de cv-ruimte met hr-ketel.


In collegiale samenwerking met

Het Hoofse Huis, tel. 0621570721

Bunnik

Secretaris de Jonglaan, Lokhorstlaan, Vletweide, Steven de Witplein

Bunnik: Secr. de Jonglaan e.a.

34 eengezinswoningen gelegen aan de
Secretaris de Jonglaan
Lokhorstlaan
Vletweide
Steven de Witplein


Capelle aan den IJssel

Kerklaan 556 t/m 610

Capelle aan den IJssel: Kerklaan

Alles wat u van een comfortabele woning mag verwachten, komt u tegen in deze stijlvolle appartementen.

Ieder appartement is met de lift bereikbaar en beschikt bijvoorbeeld over een open keuken waarin u standaardvoorzieningen als een fraai hoekaanrecht voorzien van een dubbele spoelbak, gaskookplaat, ingebouwde elektro-oven en een wasemkap aantreft. Ook de badkamer is van het nodige comfort voorzien. Behalve het luxe sanitair kunt u zich verheugen op een royaal bemeten ligbad en een aparte douchehoek. Naast een bijkeuken met aansluiting voor diverse elektrische apparaten heeft ieder appartement een ruime berging op de begane grond.


In collegiale samenwerking met

OZP Makelaars, tel: 078- 635 17 53. Via internet www.ozp-makelaars.nl.

Doetinchem

Kersebloesem 2 t/m 68 en 17 t/m 31

Doetinchem: Kersebloesem 2-68 en 17-31

42 eengezinswoningen gelegen aan de Kersebloesem 2 t/m 68 en 17 t/m 31 in de wijk De Huet in Doetinchem.


In collegiale samenwerking met

Eggink Maalderink Garantiemakelaars te Terborg, tel.nr. 0315-395424, www.egginkmaalderink.nl.

Ede

Katenhorst - Hollandse Linde

Ede: Katenhorst

Een échte duurzame huurwoning, volledig woonklaar. De woningen worden in alle opzichten gebouwd met het oog op morgen: buitengewoon duurzaam en milieubewust.

Aangenaam wooncomfort, daar kunt u op rekenen. De woningen zijn uitgerust met een complete keuken met inbouwapparatuur. En ook de badkamer en toilet zijn van alle gemakken voorzien. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming en daarnaast zonnepanelen op het dak. Kortom, de woningen aan de Katenhorst in Ede zijn gebouwd om milieubewust te wonen en zuinig om te gaan met energie.


Enschede

Enschede, Wooldriksweg

Het complex op de kop van de Zuiderval in Enschede betreft 58 vrije sector appartementen. De bouw start medio 2021 en naar verwachting worden de appartementen opgeleverd in het voorjaar van 2023. De verhuur is nog niet gestart, maar indien u al interesse heeft in dit object kunt u contact met ons opnemen.
Dit kunt u doen door uw contactgegevens in te vullen in de rechterkolom.


Etten-Leur

Robinia


In collegiale samenwerking met

KIN Makelaars, tel.nr. 076-5221221, www.kinmakelaars.nl

Huur — Van Bergenpark

Geldrop

Cirion 9-27 en Westernisse 1-26

Geldrop: Cirion 9-27, Westernisse 1-26

De wijk Genoenhuis ligt ten zuiden van Geldrop op fietsafstand van het centrum met z'n vele goede faciliteiten. Het betreft een ruim opgezette jonge wijk, uitstekend ingericht voor kinderen. De wijk beschikt over eigen voorzieningen op het gebied van onderwijs en eerste levensbehoeften. De woningen zijn voorzien van drie slaapkamers en een grote zolder.


In collegiale samenwerking met

ERA Focus Makelaars te Eindhoven, tel.nr. 040 - 218 00 78 of www.erafocus.nl.

Groningen

S. Allendeplein, G. Meirstraat en S.O.J. Palmelaan

Groningen: G. Meirstraat, S. Allendeplein en S.O.J. Palmelaan

29 eengezinswoningen en 16 "2 onder 1" kap woningen met garage.


In collegiale samenwerking met

Schouten & Van der Giezen, dhr. G. Datema. Telefoon: 050-318 03 09. www.svdg.nl.

Hardinxveld-Giessendam

Den Bogerd 21 t/m 75

Hardinxveld-Giessendam: Den Bogerd

De gemeente Hardinxveld-Giessendam ligt in de provincie Zuid-Holland en is in 1957 ontstaan door samenvoeging van de dorpen Giessendam en Hardinxveld. De gemeente heeft ca. 17.000 inwoners. Hardinxveld-Giessendam ligt langs de rivier de Merwede tussen de gemeenten Sliedrecht en Gorinchem.

Bereikbaarheid:
Gorinchem en Dordrecht via A15, ca. 20 min.
Utrecht en Breda via A27, ca. 45 min.


Hengelo

De Smelterij


Hoogeveen

Waal 1-43

Hoogeveen: Waal

Modern complex (2007) van 22 3-kamer appartementen op een fraaie locatie aan de rand van de wijk Schutlanden, met schitterend uitzicht over de Hoogeveensche Vaart en nieuwbouwwijk Erflanden. Het complex is centraal gelegen ten opzichte van het winkelcentrum De Weide en het centrum van Hoogeveen.


In collegiale samenwerking met

​Hentenaar Makelaardij te Hoogeveen. Telefoon 0528-277001 of www.hentenaarmakelaardij.nl


Hoogvliet

Karvelsedijk, Nieuwe Wetering, Noordzijdsedijk, Oostzijdsepad en Westzijdsepad

Hoogvliet: Nieuwe Wetering e.a.

Hoogvliet is een deelgemeente van Rotterdam. De huurwoningen zijn goed bereikbaar met de auto (ligging nabij A15) en het openbaar vervoer (metrostation Tussenwater op loopafstand). Onze huurwoningen liggen in de wijk Tussenwater: een ruim opgezette en kindvriendelijke wijk met veel groen en voldoende openbare parkeergelegenheid.


In collegiale samenwerking met

Synchro Wonen te Hoogvliet 
(mw. A. Verhaaf)  Tel.: 010-216 11 10
www.synchrowonen.nl.

Kapelle

Coxstraat 2 t/m 22, 54 t/m 64 en 11 t/m 33, Stoofboogerd 2 t/m 6

Kapelle: Coxstraat en Stoofboogerd

Kapelle ligt vlakbij Goes op Zuid-Beveland. Kapelle is ook wel bekend als "de bloesem van Zeeland" vanwege de fruitteelt.
Kapelle is snel en bereikbaar via de A58 (snelweg Brabant-Zeeland).


In collegiale samenwerking met

Makelaarskantoor Hopmans Wonen. Tel.: 0164 857151. www.hopmanswonen.nl

Kekerdom

Schoolstraat 32 - 40

Kekerdom: Schoolstraat 32 - 34

Aan de zuidelijk rand van Kekerdom worden 5 nieuwbouw huurwoningen gerealiseerd. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Daarnaast is Kekerdom gelegen dichtbij diverse natuur- en recreatiegebieden, zoals de Ooijpolder en Millingerwaard. Kekerdom heeft goede ontsluitingen naar Nijmegen.


In collegiale samenwerking met

Hans Janssen Garantiemakelaars in Nijmegen, tel.nr. 024-3244244, www.hansjanssennijmegen.nl.

Kloetinge

Kloetinge, Martinus Nijhofflaan

Leuke twee onder één kap eengezinswoning in het sfeervolle dorp Kloetinge, dichtbij alle voorzieningen en het centrum van Goes.


In collegiale samenwerking met

Makelaarskantoor Hopmans Wonen. Tel.: 0164 857151. www.hopmanswonen.nl

Leeuwarden

Paulus Akkermanwei, Sjoerd Spanningawei en Ypk fan der Fearwei

Leeuwarden: Paulus Akkermanwei

De ruime 2-onder-1-kap woningen zijn gelegen aan de buitenrand van de ruim opgezette woonwijk Westeinde. Diverse voorzieningen zijn in de directe omgeving aanwezig, zoals een winkelcentrum, wijkcentrum en scholen. Westeinde ligt aan de Harlingerstraatweg, een van de belangrijkste uitvalswegen naar het westen met een snelle verbinding naar het centrum van Leeuwarden.


In collegiale samenwerking met

RMW Makelaars, telefoon: 0512 - 541 250 of www.rmwmakelaars.nl

Leeuwarden

Zenegroen 132 t/m 150

Leeuwarden: Zenegroen

Ruime 2-onder-1-kap woningen gelegen in de wijk Aldlân. Aldlân is een ruime en groen opgezette wijk aan de zuidkant van Leeuwarden. In de wijk zijn diverse voorzieningen aanwezig, zoals een winkelcentrum, (basis)scholen, kinderopvang en gezondheidsvoorzieningen. Daarnaast is de wijk gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen naar Heerenveen en Drachten en de toegang tot het centrum van Leeuwarden.


In collegiale samenwerking met

RMW Makelaars, telefoon: 0512 - 541 250 of www.rmwmakelaars.nl

Lent

Georges Brassensstraat 1 t/m 51

Lent: Georges Brassensstraat 1 - 51

26 huurappartementen voor de vrije huursector

Op het zuidwestelijke puntje van Het Eiland van Laauwik, aan de Georges Brassensstraat, worden appartementen gebouwd voor de vrije huursector.

In het complex komen 26 appartementen verdeeld over vijf woonlagen. Op de begane grond zijn, naast twee appartementen, ook 26 bergingen gelegen. Parkeren kan op maaiveld niveau rondom het complex.

DE APPARTEMENTEN
De appartementen met een woonoppervlakte van circa 74 m², worden voorzien van twee slaapkamers en een fijn balkon. De woningen worden compleet met keuken, sanitair en tegels opgeleverd. Men dient zelf nog wel zorg te dragen voor de afwerking van de muren en de vloeren.

HUURPRIJZEN EN BIJKOMENDE KOSTEN
De huurprijzen zijn vanaf € 780,- per maand. Hier komen de servicekosten nog bij. Het bedrag van de servicekosten is circa € 35,-.
Warmte en warmwaterlevering wordt door Stadsverwarming van Nuon geleverd. Huurders dienen rechtstreeks een contract met Nuon te sluiten.

OPLEVERING
De appartementen worden oktober 2017 opgeleverd.

VOORWAARDEN
Om in aanmerking te komen voor de verhuur dien je te voldoen aan een aantal voorwaarden. Eén van die voorwaarden is de inkomensnorm. Dit betekent dat je inkomen in verhouding dient te staan tot de geldende huurprijs. Eventuele betalingsverplichtingen, zoals alimentatie, hypotheken, persoonlijke leningen e.d. worden op het inkomen in mindering gebracht. Als richtlijn kun je aanhouden dat je bruto maandinkomen minimaal 4 tot 4,5 keer de kale huurprijs moet bedragen.


In collegiale samenwerking met

Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen 024-3244244
www.hansjanssennijmegen.nl

Leuth

Pastoor van Tielstraat 46 - 62

Leuth: Pastoor van Tielstraat 46 - 62

Gelegen in een prachtige setting, omringd door het fraaie landschap van de Ooij, de Ooijpolder, de Duffelt en de rivier de Waal. De dagelijkse voorzieningen zijn op een steenworp afstand gelegen. Er worden 9 nieuwbouw woningen gerealiseerd voorzien van een luxe keuken, sanitair en tegelwerk.


In collegiale samenwerking met

Hans Janssen Garantiemakelaars in Nijmegen, tel.nr. 024-3244244, www.hansjanssennijmegen.nl.

Meppel

De Kromme Elleboog

Meppel, Kromme Elleboog

Appartementengebouw Wonen in het Hart
Unieke kans om te wonen in het hart van Meppel. Terrassen en gezelligheid op steenworp afstand. Midden in de gezellige binnenstad van Meppel worden 31 ruime en comfortabele huurappartementen gerealiseerd, welke vanaf oktober 2020 gereed zijn voor verhuur. De 3-kamerappartementen zijn verdeeld over 4 verdiepingen. Ze beschikken over 2 slaapkamers, een woonkamer met moderne open keuken, badkamer, separaat toilet en een berging op de begane grond. Parkeren kan in de naastgelegen parkeergarage. Wonen in het hart betekent duurzaam en energiezuinig wonen. De appartementen zijn gasloos en worden verwarmd middels een warmtepomp. Deze voorzieningen zorgen voor lagere maandelijkse energielasten. Het appartementengebouw is voorzien van centrale zonnepanelen en een lift.

De huurappartementen:
* 74m2 groot
* 2 slaapkamers
* Vloerverwarming
* Moderne keuken met vaatwasser, combi-magnetron, koelkast met vriesvak, inductiekookplaat en recirculatie afzuigkap
* Badkamer (kleurstelling: vloertegels antraciet/ zwart, wandtegels wit)
* Tuin of balkon
* Berging op de begane grond

Wil jij binnenkijken in één van de modelappartementen? Meld je aan voor een bezichtiging!

Iedere 1e en 3e donderdag van de maand houden we een kijkuurtje van 15.00 tot 16.00 uur. Vanwege corona graag vooraf aanmelden bij de makelaar.

* Oplevering oktober 2020
* Huurprijs vanaf € 845,- per maand exclusief elektra en water
* Servicekosten circa € 35 euro per maand
* Huurtermijn bij aanvang 1 jaar, daarna voor onbepaalde tijd


In collegiale samenwerking met

Van Dorsten Makelaars, https://vandorsten.nl, tel.nr. 0522-252200

Nijmegen

Lankforst 29e, 32e en 33e straat

Nijmegen: Lankforst 29e, 32e en 33e straat

Nijmegen ligt in het oosten van Nederland, tegen de Duitse grens. Deze oudste stad van Nederland bevindt zich in een prachtige omgeving van heuvels, polders, bossen en water. Er is altijd wat te doen op het gebied van sport, recreatie, cultuur, uitgaan of muziek. Het hoogtepunt van het jaar is natuurlijk het wereldberoemde wandelevenement 'de Vierdaagse'.

De wijk Lankforst ligt aan de zuidkant van Nijmegen. De woningen liggen in een rustige, kindvriendelijke, groene woonomgeving vlakbij scholen en winkelcentra. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid.


In collegiale samenwerking met

Hans Janssen Makelaardij te Nijmegen, tel.nr. 024-3244244. www.garantiemakelaars.nl/hansjanssen-nijmegen.

Nijmegen

Nijmegen, Niek Engelschmanlaan

Op rustige geliefde locatie, in luxe appartementencomplex gelegen 3-kamer huurappartement nabij het ziekenhuis, Goffertpark, winkels en uitvalwegen.


In collegiale samenwerking met

Hans Janssen Garantiemakelaars, telefoon: 024-3244244 of www.hansjanssennijmegen.nl

Oldenzaal

't Balderijck


Oldenzaal

Bereklauw 17 t/m 59

Oldenzaal: Bereklauw

De woningen bevinden zich aan de noordzijde van Oldenzaal in de wijk "De Essen". Deze wijk ligt op circa 10 minuten met de auto van het stadscentrum. De Essen is een kindvriendelijke wijk met veel openbaar groen en met diverse voorzieningen in de directe omgeving.


In collegiale samenwerking met

Snelder Zijlstra Makelaars in Enschede, tel.nr. 053-4852222
www.snelderzijlstra.nl

Ooij

Kemkesplein 1 - 17

Ooij, Kemkesplein 1 - 17

De appartementen zijn gelegen in de wijk De Ooijse Graaf op een mooie en rustige locatie. Het object kent een prima ligging binnen Ooij, zowel ten opzichte van de voorzieningen in het dorp als de groen omgeving. De appartementen worden voorzien van een luxe keuken, sanitair en tegelwerk.


In collegiale samenwerking met

​Hans Janssen Garantiemakelaars in Nijmegen, tel.nr. 024-3244244, www.hansjanssennijmegen.nl.


Ooij

Rietlanden 67 - 85

Ooij, Rietlanden 67 - 85: huurwoningen | Huurwel | vanaf € 855

De woningen zijn gelegen in de wijk De Ooijse Graaf op een mooie en rustige locatie. Het object kent een prima ligging binnen Ooij, zowel ten opzichte van de voorzieningen in het dorp als de groen omgeving. De woningen worden voorzien van een luxe keuken, sanitair en tegelwerk.


Prinsenbeek

Haverdijk 20 t/m 68

Prinsenbeek: Haverdijk

Ruime eengezinswoningen, gelegen nabij de dorpskern van Prinsenbeek. Deze woningen beschikken over 5 slaapkamers verdeeld over twee verdiepingen. Op de 1e verdieping bevindt zich de badkamer, op de 2e verdieping een aparte doucheruimte. Naast een grote achertuin hebben alle woningen twee inpandige balkons (loggia's) op de 2e verdieping. Een aantal woningen beschikt over een garage.


In collegiale samenwerking met

KIN Makelaars, tel.nr. 076-5221221, www.kinmakelaars.nl

Rijssen

Van Heekstraat 2 t/m 36 en 56 t/m 66

Rijssen, van Heekstraat 2 t/m 36 en 56 t/m 66

Rijssen ligt op de grens van Salland en Twente, tussen Deventer en Almelo. Bereikbaar vanaf de snelweg A1 via de N350 en N347.
Een van de hoogtepunten van de gemeente is de Holterberg, midden in de schitterende natuur van het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug.


In collegiale samenwerking met

In collegiale samenwerking met:

Snelder Zijlstra Makelaars Almelo: telefoon 0546-850111

Rijswijk

Van Vredenburchweg 649 t/m 967

Rijswijk: Van Vredenburchweg

De gemeente Rijswijk ligt aan de rand van Den Haag en is bereikbaar via de autosnelwegen A4 en A13 (Amsterdam-Rotterdam).

Aan de grenzen van Rijswijk is een stadslandschap gevormd waar je kunt wandelen, fietsen en recreëren. De woningen aan de Van Vredenburchweg liggen aan het Kruisvaarderspark.

De huurprijzen kunnen variëren, afhankelijk van renovatie en ligging.


In collegiale samenwerking met

De Bruijn en Tak Makelaardij B.V. 

070-387 1616

www.debruynentak.nl

Rosmalen

Hoff van Hollant

Rosmalen: Hoff van Hollantlaan

Aan de Hoff van Hollantlaan worden 45 appartementen gerealiseerd. Het betreft 33 vrije sector- en 12 gereguleerde appartementen. Binnen het complex bevindt zich een gemeenschappelijke fietsenberging en binnentuin.


Rosmalen

Slauerhoffstraat 9 - 19

Rosmalen: Slauerhoffstraat 9 - 27

Gelegen in de wijk 'Molenhoek' naast het gelijknamige winkelcentrum. Alle voorzieningen zijn in de directe omgeving van het appartementencomplex aanwezig. De appartementen zijn goed bereikbaar met de auto (A2 en A59) en ook het openbaar vervoer.


In collegiale samenwerking met

​In collegiale samenwerking met Vier Makelaars, tel. 073-6215656, www.viermakelaars.nl.


Schiedam

Schiedam, In de buurttuin

Nieuwbouwproject In de Buurttuin

De 45 nieuwbouwappartementen zijn onderdeel van een stadsvernieuwingsprogramma in de wijk Nieuwland in Schiedam. De bouw start medio 2021 en naar verwachting worden de appartementen opgeleverd in het najaar van 2022. De verhuur start in maart 2022. Voor meer informatie over het project en de verhuur verwijzen wij u naar www.vrijsectorbuurttuin.nl.


Sneek

Sternstraat 2 t/m 108

Sneek: Sternstraat 2 - 108

Het appartementencomplex aan de Sternstraat heeft een goede uitstraling en is gelegen op een schitterende locatie aan de Houkesloot, nabij het centrum van Sneek. Een prachtige woonplek voor de liefhebbers van water en een wijds uitzicht. De gevels van het object zijn onlangs geheel gereinigd, waardoor het complex weer een mooie uitstraling heeft.


In collegiale samenwerking met

RMW Makelaars, tel.nr. 0512 - 541250 of www.rmwmakelaars.nl.

Soest

Johannes Poststraat 2 t/m 460

Soest: Johannes Poststraat 2 t/m 460

De gemeente Soest is een middelgrote plaats in het centrum van Nederland. Soest kenmerkt zich door een grote verscheidenheid in natuurschoon van weilanden, bos-, duin- en heidegebieden.


In collegiale samenwerking met

Floor Makelaardij te Baarn, contactpersoon: de heer B. van Dijen. Telefoonnummer 035 - 528 70 10, www.floormakelaardij.nl.

Uden

Uden: Kastanjeweg

Royale 3-kamer appartementen (ca 114,5 m2) gelegen aan het Mondriaanplein in hartje centrum Uden. Alle voorzieningen waaronder openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand.


In collegiale samenwerking met

Partner Wonen, telefoon: 0413-262728 of www.partnerwonen.nl

Veldhoven

Bergerhei, Binnenhei, Laaghei, Leuskenhei en Tulderhei

Veldhoven: Bergerhei e.a.

De gemeente Veldhoven is een aantrekkelijke woongemeente gelegen tussen de groene ruimte van de Brabantse Kempen en de voorzieningen van de stad Eindhoven op slechts 8 km.

Veldhoven is ontstaan uit een samenvoeging van de voormalige gemeenten Oerle, Zeelst en Veldhoven-Meerveldhoven. Veldhoven beschikt over een rijk verenigingsleven, goede winkelvoorzieningen, muziek- en sportverenigingen, gilden, etc.


In collegiale samenwerking met

ERA Focus Makelaars te Eindhoven, tel.nr. 040 - 218 00 78 of www.erafocus.nl.

Veldhoven

De Klokkenmaker, De Pruikenmaker, Binnenhei en Bovenhei.

Veldhoven: De Pruikenmaker e.a.

Veldhoven is een aantrekkelijke en gestaag groeiende gemeente, gelegen tussen de groene ruimte van de Brabantse Kempen en de voorzieningen van de stad Eindhoven op slechts 8 km. Een typische stadsrandgemeente, maar wel nadrukkelijk met een eigen aangenaam karakter. Het gezellige centrum met vrij stedelijke bebouwing biedt alle benodigde winkelfaciliteiten. Daarentegen hebben de nabijgelegen oude kerkdorpen in het landelijke gebied "De Kempen" hun eigen authentieke sfeer behouden. Veldhoven wordt niet voor niets "de Poort der Kempen" genoemd. Ook op sportief gebied is Veldhoven goed voorzien.

Veldhoven beschikt daarnaast over een rijk en bloeiend verenigingsleven en heeft eveneens goede onderwijsvoorzieningen en aantrekkelijke recreatieve voorzieningen.

Aan de noordkant van Veldhoven bevindt zich dit complex met eengezinswoningen, verdeeld over 2 locaties. De woningen zijn gelegen in de kindvriendelijke wijken Heikant Oost en ´t Look. De wijken bieden een afwisselend straatbeeld en er zijn diverse voorzieningen in de directe omgeving. Op korte afstand vindt u een gezondheidscentrum, sportvoorzieningen, een basisschool en een winkelcentrum. Binnen slechts enkele minuten zijn zowel de rustige buitengebieden als het dorpscentrum te bereiken.


In collegiale samenwerking met

ERA Focus Makelaars te Eindhoven, tel.nr. 040 - 218 00 78 of www.erafocus.nl

Voorhout

Pijlkruidstraat en Distwelweg

Voorhout: Distelweg, Pijlkruidstraat

Rustig gelegen eengezinswoningen in een kindvriendelijke wijk in Voorhout. In de wijk zelf bevindt zich een school en het winkelcentrum van Voorhout bevindt zich op loopafstand. De gemakkelijke uitvalsweg A44 richting Den Haag, Leiden en Amsterdam is gemakkelijk te bereiken. Ook het strand is gemakkelijk met de fiets te bereiken.


In collegiale samenwerking met

Geurts ZekerVia Makelaars. Tel.: 0252 - 216334. www.zekervia.nl/makelaars/geurts.nl.

Voorschoten

Albardaplantsoen 1 t/m 99 , Steenberghelaan 4 t/m 53

Voorschoten: Albardaplantsoen en Steenberghelaan

Voorschoten ligt midden in de randstad tussen Leiden en Den Haag. De gemeente is via de autosnelwegen A4 en A44 goed bereikbaar alsmede met het openbaar vervoer (het NS-station De Vink is vlakbij gelegen).

De gemeente is omgeven door natuurgebieden, w.o. de Vlietlanden en de groene zone tussen Wassenaar en Leidschendam met bos, veenweiden en landschapsparken.
Voorschoten biedt daarmee het plezier van wonen in een landelijke sfeer, terwijl de voordelen van de stad op een steenworp afstand zijn te vinden.


In collegiale samenwerking met

Verhuur in collegiale samenwerking met Rijnland Makelaars te Voorschoten;
mevrouw C. Ouwerkerk.
Telefoon 071-5617940 of kijk op www.rijnland-makelaars.nl 

Voorschoten

Baron van Ghentlaan, Jan van Brakelplantsoen, Callenburghplantsoen, Piet Heynlaan, Tjerk Hiddesdreef, Kortenaerlaan, Van den Rijnplantsoen, Isaac Sweersplantsoen, Willem van der Zaandreef

Voorschoten: Baron van Ghentlaan e.a.

Voorschoten ligt midden in de randstad tussen Leiden en Den Haag. De gemeente is via de autosnelwegen A4 en A44 goed bereikbaar alsmede met het openbaar vervoer (het NS-station De Vink is vlakbij gelegen).

De gemeente is omgeven door natuurgebieden, w.o. de Vlietlanden en de groene zone tussen Wassenaar en Leidschendam met bos, veenweiden en landschapsparken.
Voorschoten biedt daarmee het plezier van wonen in een landelijke sfeer, terwijl de voordelen van de stad op een steenworp afstand zijn te vinden.


In collegiale samenwerking met

Verhuur in collegiale samenwerking met Rijnland Makelaars te Voorschoten;
mevrouw C. Ouwerkerk.
Telefoon 071-5617940 of kijk op www.rijnland-makelaars.nl 

Wijchen

Oostflank, Burgemeester van Thielhof te Wijchen

Wijchen: Oostflank

Tussen het historische centrum van Wijchen en het Wijchens meer is een geheel nieuw woongebied gerealiseerd. Dit nieuwe gebied ligt midden in het centrum van Wijchen; om precies te zijn tussen de Meerdreef, Elckerlyckweg, De Renbaan, Oosterweg en de Meester van Coothlaan.

Het project Oostflank kenmerkt zich door bijzondere gebouwen met een dorpse uitstraling en de allure die herkenbaar is voor Wijchen. Het totale project omvat appartementen in het hofgebouw rondom een binnenhof, appartementen in lagere gebouwen en grondgebonden woningen.

Huurwel biedt huurwoningen aan in Hofgebouw B. De appartementen zijn verdeeld over 4 woonlagen en variëren in grootte van ca. 67 - 102 m2. Alle appartementen beschikken over 2 slaapkamers, een ruime woonkamer, keuken voorzien van inbouwapparatuur en luxe sanitair. Daarnaast heeft elk appartement een berging op de begane grond en een parkeerplaats in de ondergrondse parkeerkelder.


In collegiale samenwerking met


Wormer

Kalander 1 t/m 13, 14 t/m 24 en 25 t/m 41

Wormer: Kalander

Dit object van 28 eengezinswoningen is in 3 delen geschakeld. Een kindvriendelijke wijk met een rustige ligging, op loopafstand van het centrum van Wormer, vlakbij scholen, vaarwater en sportvoorzieningen.


In collegiale samenwerking met

Van der Borden Makelaars te Alkmaar, tel.nr. 072-5141000, www.vanderborden.nl.

Zevenhuizen

Burgemeester Nederveenlaan 2 t/m 56

Zevenhuizen: Burgemeester Nederveenlaan

Zevenhuizen vormt samen met de gemeenten Moerkapelle, Moordrecht en Nieuwerkerk aan den IJssel, de Gemeente Zuidplas. Zevenhuizen heeft ca. 7.000 inwoners.

Zevenhuizen is rustig gelegen in het Groene Hart waar volop recreatiemogelijkheden aanwezig zijn. Recreatieschap Rottemeren biedt mogelijkheden voor fietsen, wandelen kanoën etc.


In collegiale samenwerking met

Perdijk Makelaardij, tel.nr. 0180-631655 of www.perdijkmakelaardij.nl.

Zutphen

Leeuwerikweide en De Clercqstraat

Zutphen: Leeuwerikweide

Stijlvolle nieuwbouw eengezinswoningen aan de Leeuweriklaan in Zutphen, gelegen in de wijk Noordveen. Op loopafstand van het centrum met 2 basisscholen en diverse voorzieningen om de hoek.


In collegiale samenwerking met

Eggink Maalderink Garantiemakelaars, tel.nr. 0575-514124 of www.egginkmaalderinkzutphen.nl

Heeft u interesse in dit object en wilt u zich hiervoor inschrijven als woningzoekende? Neemt u dan contact met ons op of met onze makelaar in Zutphen.