Newomij Vastgoed

Snelle navigatie

 

Oldenzaal

't Balderijck

Oldenzaal, 't Balderijck

ProvincieOverijssel
LiggingIn de wijk Stakenbeek worden meerdere nieuwbouwplannen gerealiseerd in het groen en aan de rand van het centrum van Oldenzaal.
Bouwjaar2020
Aantal kamers13x 3-kamer appartementen en 1x 2-kamer appartement
OppervlakteBegane grond: 72m2 en 81m2
Verdiepingen: 81m2
BalkonAlle appartementen op de verdiepingen beschikken over een balkon. 1 appartement op de beganegrond beschikt over een loggia. 1 appartement op de begane grond beschikt over een tuin.
BergingAlle appartementen beschikken over een berging op de begane grond.
ParkeergelegenheidParkeren op maaiveld naast het complex.
EnergielabelA+++ en gasloos

Oldenzaal is een uniek stukje Twente. Een bourgondische stad die plezier uitstraalt, in alle opzichten! De stad kent een gezellig centrum, waar van alles te beleven is. Even geen zin in drukte? Dan loopt u lekker de prachtige natuur in die Oldenzaal rijk is. Volop vertier voor iedereen dus. Oldenzaal wordt dan ook niet voor niets de glimlach van Twente genoemd.

’t Balderijck ligt in woongebied Stakenbeek, aan de rand van Oldenzaal. Alles wat u nodig heeft, ligt binnen handbereik. Het winkelcentrum voor uw dagelijkse boodschappen vindt u om de hoek. En al lopend bent u binnen een paar minuten bij de basisschool. Ook bent u vanuit ’t Balderijck zo op de snelweg en de bus en trein vindt u op loopafstand. Een ideale plek om te wonen; zowel met z’n tweetjes of als (jong) gezin.

Wat de locatie zo bijzonder maakt, is dat het precies tussen de gezellige binnenstad en de prachtige natuurgebieden in ligt. U kunt dus heerlijk genieten van het beste van twee werelden. Een lekkere wandeling of fietstocht maken in natuurgebied Boerskotten, met prachtige lanen met loofbomen, akkers met kruiden en wilden bloemen en authentieke houtwallen. Of met de fiets de stad in om heerlijk te shoppen en de dag af te sluiten op een terrasje. Het kan allemaal!

Aan het laden...

  • Oldenzaal, 't Balderijck
  • Oldenzaal, 't Balderijck
  • Oldenzaal, 't Balderijck
  • Oldenzaal, 't Balderijck
  • Oldenzaal, 't Balderijck
  • Oldenzaal, 't Balderijck

Foto's

  • Oldenzaal, 't Balderijck
  • Oldenzaal, 't Balderijck
Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar in dit object.

Heeft u toch interesse in dit object? Neemt u dan contact met ons op.
Dit kunt u doen door uw contactgegevens in te vullen in de rechterkolom.

Kom ik in aanmerking voor deze woning?

U vindt onze huurvoorwaarden en meer informatie over huren bij Newomij Vastgoed op onze informatiepagina's voor nieuwe huurders.

Hoe kan ik op deze woning reageren?

U kunt gebruik maken van de optie 'Interesse in deze woning?' op deze pagina of u vult het reactieformulier voor huurwoningen in.