Newomij Vastgoed

Snelle navigatie

 

Schiedam

Schiedam, In de buurttuin

Nieuwbouwproject In de Buurttuin

De 45 nieuwbouwappartementen zijn onderdeel van een stadsvernieuwingsprogramma in de wijk Nieuwland in Schiedam. De bouw start medio 2021 en naar verwachting worden de appartementen opgeleverd eind 2022. De verhuur is nog niet gestart, maar indien u al interesse heeft in dit object kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door uw contactgegevens in te vullen in de rechterkolom.

Ligging‘In de Buurttuin’ is ideaal gelegen op 10 minuten loopafstand van het sfeervolle centrum van Schiedam. Het project ligt precies tussen de historische binnenstad en het fraaie Beatrixpark. Alle dagelijkse voorzieningen bevinden zich in de nabije omgeving. De locatie is ook met auto en het openbaar vervoer prima bereikbaar.
Bouwjaar2022
Oppervlaktecirca 80 m2
BalkonAppartement met balkon
BergingAppartement met berging
Scootmobielstalling op de begane grond
ParkeergelegenheidEr is gratis parkeergelegenheid aan de voor- en achterzijde van het gebouw.
Afgesloten collectieve fietsenstalling op de begane grond

Winkelen, een terras pakken bij mooi weer, genieten van een voorstelling in het Theater aan de Schie of Wennekerpand en lekker eten bij één van de vele restaurants, dat kan allemaal in het centrum van Schiedam. Het centrum is bijzonder sfeervol met gezellige pleintjes, mooie havens, tal van monumenten en fraaie molens.

In de Buurttuin ligt middenin Schiedam, tussen de historische binnenstad en het fraaie Beatrixpark met speeltuin Drakensteijn. Wat fijn is, is dat de buurt
nieuw is, maar bewoners direct meeliften op alles wat al aanwezig is. The best of both worlds. Met de metro reis je vanaf station Parkweg in een paar haltes naar Rotterdam Centrum. En in 3 minuten rijd je de A20 en A4 op

Aan het laden...

  • Schiedam, In de buurttuin

Foto's

  • Schiedam, In de buurttuin
  • Schiedam, In de buurttuin
  • Schiedam, In de buurttuin
  • Schiedam, In de buurttuin
  • Schiedam, In de buurttuin
  • Schiedam, In de buurttuin
Naar verwachting start de verhuur van de 45 appartementen in de zomer van 2022. U kunt zich alvast inschrijven door uw contactgegevens in te vullen in de rechterkolom.

Voor meer informatie over het project In de Buurttuin zie www.indebuurttuin.nl

Kom ik in aanmerking voor deze woning?

U vindt onze huurvoorwaarden en meer informatie over huren bij Newomij Vastgoed op onze informatiepagina's voor nieuwe huurders.

Hoe kan ik op deze woning reageren?

U kunt gebruik maken van de optie 'Interesse in deze woning?' op deze pagina of u vult het reactieformulier voor huurwoningen in.