Newomij Vastgoed

Snelle navigatie

 

Veldhoven

De Klokkenmaker, De Pruikenmaker, Binnenhei en Bovenhei.

Veldhoven: De Pruikenmaker e.a.

Veldhoven is een aantrekkelijke en gestaag groeiende gemeente, gelegen tussen de groene ruimte van de Brabantse Kempen en de voorzieningen van de stad Eindhoven op slechts 8 km. Een typische stadsrandgemeente, maar wel nadrukkelijk met een eigen aangenaam karakter. Het gezellige centrum met vrij stedelijke bebouwing biedt alle benodigde winkelfaciliteiten. Daarentegen hebben de nabijgelegen oude kerkdorpen in het landelijke gebied "De Kempen" hun eigen authentieke sfeer behouden. Veldhoven wordt niet voor niets "de Poort der Kempen" genoemd. Ook op sportief gebied is Veldhoven goed voorzien.

Veldhoven beschikt daarnaast over een rijk en bloeiend verenigingsleven en heeft eveneens goede onderwijsvoorzieningen en aantrekkelijke recreatieve voorzieningen.

Aan de noordkant van Veldhoven bevindt zich dit complex met eengezinswoningen, verdeeld over 2 locaties. De woningen zijn gelegen in de kindvriendelijke wijken Heikant Oost en ´t Look. De wijken bieden een afwisselend straatbeeld en er zijn diverse voorzieningen in de directe omgeving. Op korte afstand vindt u een gezondheidscentrum, sportvoorzieningen, een basisschool en een winkelcentrum. Binnen slechts enkele minuten zijn zowel de rustige buitengebieden als het dorpscentrum te bereiken.

ProvincieNoord-Brabant
LiggingIn de wijk Heikant-Oost en 't Look
Bouwjaar1986
Aantal kamersWoonkamer, 3 slaapkamers en een zolder
Oppervlakteca. 100 m2
WoonvergunningN.v.t.
TuinJa
BergingJa
ParkeergelegenheidParkeergelegenheid voor de deur
VerwarmingC.V.-combiketel
IsolatieGevel-, vloer-, dak- en glasisolatie
NutsvoorzieningenGas, water en elektra rechtstreeks via het nutsbedrijf

In collegiale samenwerking met

ERA Focus Makelaars te Eindhoven, tel.nr. 040 - 218 00 78 of www.erafocus.nl

Aan het laden...

Foto's

  • Veldhoven: De Pruikenmaker e.a.
  • Veldhoven: De Pruikenmaker e.a.
Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar in dit object.

Heeft u toch interesse in dit object en wilt u zich hiervoor inschrijven als woningzoekende? Neemt u dan contact met ons op.
Dit kunt u doen door uw contactgegevens in te vullen in de rechterkolom.

Kom ik in aanmerking voor deze woning?

U vindt onze huurvoorwaarden en meer informatie over huren bij Newomij Vastgoed op onze informatiepagina's voor nieuwe huurders.

Hoe kan ik op deze woning reageren?

U kunt gebruik maken van de optie 'Interesse in deze woning?' op deze pagina of u vult het reactieformulier voor huurwoningen in.